Neprehliadnite

Tiger Woods otvoril svoje prvé ihrisko

 

Mexiko_02Tiger Woods otvoril v Mexiku svoje prvé ihrisko, ktoré kompletne navrhol a dizajnoval. Nové ihrisko El Cardonal v Diamante v Cabo San Lucas na pobreží Pacifického oceánu má par 72 a meria 7400 yardov.

Woods, resp. jeho spoločnosť Tiger Woods Design sa od roku 2006 zapojila do niekoľkých projektov golfových ihrísk, ale tri predchádzajúce pokusy v Dubaji, Mexiku a Severnej Karolíne, boli ukončené predčasne z viacerých dôvodov. Týmmexiko_03 najzásadnejším bol nedostatok financií ako dôsledok celosvetovej ekonomickej krízy.

Víťaz štrnástich majorov tak rozšíril zoznam bývalých hráčovUS PGA Tour, ktorí sa stali aj dizajnérmi golfových ihrísk. Meno Woods tak pribudlo k takým legendám ako sú Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player, Tom Watson, Greg Norman a ďalší.

Woods, ktorý 30. decembra oslávi svoje 39. narodeniny, ale pred kariérou dizajnéra ešte stále preferuje kariéru hráčsku. Súčasne však potvrdil, že už teraz sa podieľa na výstavbe ihriska neďaleko Houstonu a spolupracuje aj s Donaldom Trumpom na golfovom projekte v Dubaji.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv