Neprehliadnite

Sörenstamová bude dizajnovať ihrisko v Estónsku, prvé v Európe

 

annika-sorenstam-design-courseAnnika Sörenstamová, jedna z najlepších golfistiek všetkých čias, je pripravená dizajnovať svoje prvé ihrisko v Európe, v Estónskom Golf & Country Clube. Nové ihrisko doplní športoviská v uznávanom morskom rezorte, ktorý patrí medzi Top 100 európskych golfových ihrísk. Jeho cieľom je vytvoriť oddychový rodinný rezort a kúpele a vyhliadkou na Fínsky záliv.

Sörenstamovú si investor vybral pre jej dizajnérsku prácu, navrhla už tri golfové ihriská po celom svete. Navyše, bývalá golfistka vysoko ocenila projekt, ktorého cieľom sú rodiny a golfovým turizmus zo Škandinávie a zvyšku Európy.

annika_02Predstavitelia Estónskeho Golf & Country Clubu plánujú aj výstavbu hotela so 150 izbami v troch fázach, pričom okrem kúpeľov bude k s dispozícii aj tenisová akadémia. „Po prvý raz som sa stretol s Annikou v roku 2011 a diskutovali sme o možnosti dizajnovania nášho druhého ihriska, pričom hneď pochopila naše vízie pri rozvoji klubu,“ povedal výkonný šéf Estónskeho Golf & Country Clubu Hanno Kross.

Nové osemnásťjamkové ihrisko nahradí v Estónskom Golf & Country Clube existujúcu deviatku s názvom Stone Course a doplní tak Sea Course, na ktorom sa v roku 2011 konala európska kvalifikácia na turnaj Omega Mission Hills World Cup. „Je to pre mňa veľmi vzrušujúce, že mám možnosť dizajnovať svoje prvé golfové ihrisko v Európe. Navyše, ihrisko, ktoré je blízko mojej rodnej krajine,“ dodala Sörenstamová.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv