Neprehliadnite

Pozvánka na pólo

 

Je ťažké nemať názor na módu Ralpha Laurena – polokošele a svetre s hráčom snobského športu na koni v logu môžete milovať pre ich univerzálnosť a jasnú zaraditeľnosť ich nositeľov k istému druhu životnému štýlu, no na druhej strane sa nájde aj početná skupina ich odporcov, ktorí ich považujú za neosobnú komerčnú mutáciu casual fashion. Tak či onak, značke amerického návrhára, ktorý de facto zadefinoval americký nositeľný luxus, sa zjavne darí. Predstavuje totiž novú pánsku vôňu, ktorá podľa všetkého zaujme miesto na pomyselnom vrchole pánskych parfumérskych počinov s týmto logom.

Novinka ponesie názov Supreme Oud a na pultoch parfumérií sa objaví začiatkom roka 2015 ako toaletná voda pre pánov. Podľa všetkého však nepôjde o vôňu pre každého: výrobca sľubuje výrazný orientálny tón, tvorený škoricou, ružovým korením a indickým drevom. Je určená odvážnym džentlmenom s mimoriadne aktívnym prístupom k životu, no zároveň tým, ktorí si potrpia na luxus a pohodlie. Nemá pozérske sklony a je v dokonalom súlade sám so sebou. Možno aj preto sa po rôznych farebných variáciách parfumovej kolekcie Polo stane vlajkovou loďou pánskych vôní tejto americkej značky.

Flakón nijako nevytŕča (azda až na objem, ktorý patrí veľkosťou 125 ml k najväčším vo svojej kategórii) a decentné čierne balenie so zlatými detailmi len potvrdzuje jasné zameranie sofistikovanej novinky. Jej jedinou chybičkou krásy je fakt, že sa na trh nedostane do Vianoc. Zaradila by sa tak do zoznamu skvelých tipov na darček pre nejedného džentlmena, spĺňajúceho popis vyššie.

polo

Foto: fragrantica.com

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv