Neprehliadnite

Romettyová z IBM treťou ženskou členkou klubu Augusta National

 

IBM_Ginni_Rometty1_high-res

Virginia Romettyová sa dočkala. Výkonná šéfka spoločnosti IBM narobila pred dvoma rokmi poriadny mediálny rozruch, keď ju nechceli prijať za klubovú členku v Augusta National. Tento tradičný klub s ihriskom plným magnólií bol dlhé roky len exkluzívnou mužskou záležitosťou. Romettyová sa tak stala v poradí treťou ženskou členkou klubu, ktorý býva tradičným dejiskom major turnaj US Masters.

Pred ňou sa to podarilo bývalej ministerka zahraničných vecí USA Condoleezze Riceovej a Darle Mooreovej. Rommetyová je výkonnou šéfkou IBM od roku 2012, pričom známa firma je dlhoročným sponzorom prvé major íventu sezóny. Podľa oficiálnych zdrojov má Romettyová ako rekreačná golfistka handicap 35,4. Magazín Golf Digest uviedol , že medzi novými členkami klubu so zeleným sakom, figuruje aj Jerry Yangová, zakladateľka Yahoo!

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv