Neprehliadnite

O Ryder Cup 2022 má záujem poltucet krajín, rozhodne sa na jeseň 2015

 

O organizovanie prestížneho Ryder Cupu v roku 2022 má oficiálny záujem šesť krajín. Okrem Nemecka, Portugalska, Rakúska, Talianska a Ryder-Cup-logo-34eŠpanielska je to aj Turecko. Turecko síce pôvodne oznámilo, že svoju kandidatúru stiahlo, ale teraz sa vrátilo do hry. Dôvodom boli nutné úpravy ihriska Montgomerie Maxx Royal, ktoré by mali negatívne dopady na životné prostredie a počítali s vyrúbaním až pätnásť tisíc stromov.

Aj tak však European Tour eviduje len poltucet uchádzačov o súboj Európy a USA, pretože z boja odstúpilo Dánsko. „Turecko predložilo v požadovanom termíne svoju oficiálnu kandidatúru, ktorou nahradilo svoje predchádzajúce oznámenie o odstúpení,“ píše sa v správe. Šesť krajín pripraví sériu stretnutí a kontrolných návštev pre zástupcov European Tour a Ryder Cupu, ktoré potrvajú do 30. apríla budúceho roku.

Víťazná kandidatúra bude známa na jeseň roku 2015. Najbližší Ryder Cup sa hrá v USA v Hazeltine v roku 2016, o dva roky neskôr hostí súboj o trofej Saumela Rydera po prvý raz v histórii Francúzsko a v roku 2020 sa bude hrať opäť v zámorí vo Whistling Straits.

-JJ-

 

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv