Neprehliadnite

V 81 rokoch zahral štyrikrát hole-in-one za 33 dní

 

Tak tomu sa povie golfový “super-senior“. Dom DeBonis by sa mohol venovať len pokojnému golfovému dôchodku, no on sa namiesto toho blysol esona jeseň pozoruhodným výkonom. Vo svojich 81 rokoch totiž zahral štyrikrát hole-in-one v priebehu 33 dní. Tento senior má handicap 14, čo je s ohľadom na jeho vek skutočne sympatické číslo. Podľa denníka Pittsburgh Post-Gazette zahral DeBonis hneď štyrikrát trojpar na jedinú ranu. Záverečné tri esa potom trafil dokonca počas troch dní, keď bol s kamarátmi na golfovom tripe na Myrtle Beach.

DeBonis najskôr zapisoval 3. septembra prvé hole-in-one po 45 rokoch, keď sa šťastnou ranou presadil vo Villegas na 5. jamke. Tam sa trafil vedžkou z necelých 93 metrov. Prvý októbrový pondelok na ihrisku Farmstead Golf Clubu poslal biely projektil priamo do jamky na 102 metrov dlhej sedemnástke. Potreboval k tomu deviatku železo. Potom zasa 7. októbra zahral šiestu jamku v Thistle Golf Clube na Sunset Beach sedmičkou železom rovnako na jeden úder. Tá bola dlhá 118 metrov. Len o deň neskôr si do skórkarty zapísal tretie eso za tri dni v Blackmoor Golf Clube, kde se radoval na štvrtej jamke vďaka 108 metrov dlhej rane osmičkou železom.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv