Neprehliadnite

PGA Grand Slam of Golf: Kaymer triumfoval na Bermudách v rozohrávke

 

Kaymer_trofejVíťazom exhibičného turnaja za účasti úradujúcich major šampiónov sa stal Martin Kaymer. Nemecký golfista o svojom triumfe na ívente PGA Grand Slam of Golf na Bermudách rozhodol na prvej jamke v rozstrele, keď v priamom súboji zdolal Američana Bubba Watsona. Obaja účastníci play-off mali po dvoch kolách na ihrisku Port Royal v Southamptone skóre 136/-6.

Víťaz US Open, Kaymer, tak ovládol turnaj, kde okrem neho a Watsona (US Masters) štartovali tiež Rory McIlroy (British Open a US PGA Championship) a ako náhradník Američan Jim Furyk. V druhom a zároveň finálovom kole však do súboja o víťazstvo zasiahli iba Kaymer s Watsonom. A bol to dramatický boj predovšetkým na Kaymer_Bubbadruhej deviatke, na ktorej sa obaja hráči prakticky na každej jamke preťahovali o vedenie.

Ešte dve jamky pred koncom pritom viedol Watson o dva údery, lenže na sedemnástke zapisoval bogey, a keďže Kaymer na rovnakej jamke skóroval berdíkom, išlo sa po dvoch paroch na osemnástke do rozohrávky. V tej hneď na prvej jamke premenil Kaymer trojmetrový pat do birdie, Watson naopak svoju podstatne lepšiu šancu z necelého metra a pol nevyužil a bol koniec.
PGA Grand Slam of Golf
Golf Course, Southampton, Bermudy, PAR: 71
1. Martin Kaymer (Nem.) 136/-6 (65+71), 2. Bubba Watson (USA) 136/-6 (67+69), 3. Rory McIlroy (Sev.Ír.) 144/+2 (69+75), 4. Jim Furyk (USA) 145/+3 (72+73).
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv