Neprehliadnite

IGTM: Taliansko ideálnou golfovou destináciou v Európe

 

Taliansko je ideálnou destináciou pre európskych golfistov, ktorí hľadajú miesto najbližšej dovolenky. Také sú závery IGTM_2nových turistických prieskumov z veľtrhu International Golf Travel Market (IGTM), ktorý sa koncom októbra uskutočnil v talianskej Villa Erba.

Prieskum, ktorý si objednala spoločnosť Reed Travel Exhibitions, organizátor IGTM, uskutočnila firma Sports Marketing Surveys Inc. Vzorkou prešlo viac ako 6000 skutočných golfistov v najväčších európskych golfových trhoch – Francúzku, Nemecku, Švédsku a Veľkej Británie, pričom každý z opýtaných musel hrať golf aspoň desaťkrát do roka.

Podľa výstupov z prieskumu možno skonštatovať, že na starom igtmkontinente je zdravá atmosféra pre golfové cestovanie do Talianska. Napokon 31% respondentov z Veľkej Británie & Severného Írska, 56% z Francúzska, 71% zo Švédska a 76% z Nemecka sa vyjadrilo, že bude uvažovať v najbližších piatich rokoch nad golfovou dovolenkou na Apeninskom polostrove.

„Na základe zistených skutočností golfisti z daných trhov by mali skutočne uvažovať nad Talianskom ako nad novou destináciou. Jeden z najväčších desiatich golfových národov v Európe v závislosti na množstve golfových ihrísk totiž ponúka najväčšiu hustotu ihrísk na jedného golfistu,“ skonštatoval Richard Payne, manažér spoločnosti Sports Marketing Surveys Inc.

 

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv