Neprehliadnite

„Lefty“ kritizuje tohtoročný model play-off FedEx Cupu

 

Skúsený americký golfista Phil Mickelson vystúpil s kritikou na adresu hracieho modelu play-off FedEx Cupu, ktorý v tejto sezóne pozostáva zo štyroch turnajov v sérii bez prestávky. Podľa 44-ročného hráča ide po náročnom letnom Quail Hollow Championship - Round 2hracom kalendári a pred Ryder Cupom v škótskom Gleneagles o nešťastný krok.

„Lefty“, rovnako ako niektorí ďalší hráči, odohral toho v posledných dvoch mesiacoch skutočne veľa. Potom, čo v polovici júla obhajoval titul na Scottish Open, sa hneď v ďalšom týždni hralo British Open. Po najkratšej možnej pauze v podobe jedného týždňa sa pokračovalo turnajom Bridgestone Invitational zo série WGC, po ktorom nasledoval záverečný major sezóny US PGA Championship.

Po ňom prišla opäť len týždenná pauza a hneď sa naskočilo do štvordielneho play-off FedEx Cupu, ktoré sa v tomto ročníku musí zaobísť bez prestávky. Pauza platila aj pre prípad v roku 2010, keď bola pauza medzi tretím a štvrtým, teda záverečným turnajom. Z toho Američania následne okamžite leteli do Walesu na Ryder Cup. „Je to pre náročné. Nikdy nehrávam mesiac v kuse s výnimkou turnajov na západnom pobreží, kde žijem,“ priznal Lefty.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv