Neprehliadnite

Návod na použitie (pánskeho) obočia

 

Ako by vyzeral svet bez obočia? Vďaka Photoshopu a niekoľkým divným blogom, ktorých tvorcovia zrejme oplývajú nadmernou dávkou grafického humoru, máme aspoň sčasti možnosť si túto eventualitu predstaviť. A vyhliadky to nie sú celkom rozprávkové, skôr pripomínajú horor s občasnými prvkami komédie – nehovoriac o dôležitej praktickej stránke chlpatých zaoblených čiarok nad očami. Uhádnete, ktorá to je? Zabraňujú stekaniu potu z čela do očí, čo si málo majiteľov uvedomuje.

Našťastie, pri dodržiavaní správnej starostlivosti o pánske obočie je šanca, že dopadnete ako figúrky z vyššie uvedeného odkazu, omnoho mizivejšia. Pripravili sme krátky návod na použitie pánskeho obočia, ako aj jeho občasnú údržbu. Život bez neho by bol totiž ťažký, či si to priznáme, alebo nie.

1. Základom úspechu obočia je, aby proporčne sedelo k tvári. To býva v prirodzenej forme problém len málokedy, muži zvyčajne disponujú obočím hrubším, ktoré dobre dopĺňa typicky maskulínne črty a často ich aj nezanedbateľne zvýrazňujú.

2. Obočie musí byť čisté (jasná vec) a jeho najväčšou a neodpustiteľnou chybou je, ak pôsobí neprirodzene. Ide o individuálnu záležitosť, avšak natoľko elementárnu, že ju zaiste na sebe spoznáte.

3. Muži si NIKDY obočie nedepilujú ani neholia. Absolútne neprijateľnou je vosková depilácia, ktorá dokáže napáchať často už nenapraviteľné škody.

4. O malých, nepatrných zásahoch do jeho úpravy by ste mali uvažovať v momente, keď zistíte, že sa začínate podobať na Fridu Kahlo. Ak máte obočie príliš hrubé, niekoľko minút pred zrkadlom s pinzetou v ruke vyrieši váš problém. Ak sa chystáte zasiahnuť si do chúlostivého miesta prvýkrát, stavte radšej na odbornú ruku kozmetičky.

5. Opačným problémom je príliš tenké obočie. Určité percento mužov s ním bojuje už od nepamäti, v posledných rokoch sa však stále viac rozširuje možnosť permanentnej liečby tohto neduhu. Tajomstvo kúry na vzkriesenie hustého, hrubého obočia spočíva v tom, že malú časť vašich vlasov (obyčajne z oblasti nad ušami) dômyselným spôsobom „nalepia“ k vášmu stávajúcemu obočiu. Výsledkom je žiadaný estetický efekt, vďaka ktorému o tento druh liečby javí záujem čoraz viac mužov. A áno, dostáva sa už aj na konzervatívne Slovensko.

6. Samostatnou kapitolou sú maličké chĺpky medzi očami, ktoré po „premnožení“ spôsobujú vizuálne zrastanie oboch obočí. Ak netúžite vyzerať ako bývalý známy vodca ZSSR, je dobré zbaviť sa ich. Opäť, buď vlastnou rukou, alebo návštevou estetickej odborníčky. Či už si to chceme priznať, alebo nie, Brežnev je už zopár dekád out.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv