Neprehliadnite

US Masters: Mercedes-Benz od tohto roku globálnym sponzorom

 

Adam Scott_mercedes

V roku 2014 sa Mercedes-Benz stal po prvý raz v histórii jedným z troch globálnych sponzorov US Masters. Prestížna a luxusná automobilová značka bola medzinárodným partnerom prvého major turnaja sezóny už v rokoch 2008 až 2013.

/Obr. Adam Scott/

„Augusta National Golf Club a US Masters dokonale stelesňujú našu firemnú filozofiu „The best or nothing“ (pozn. „Najlepšie alebo nič“). Ako dlhoročný partner sme nesmierne hrdí na intenzitu našej spolupráce a fakt, že môžme byť globálnym sponzorom tohto unikátneho a vzrušujúceho turnaja,“ povedal Jens Thiemer, viceprezident marketingovej komunikácie Mercedes-Benz Cars.

 

Spoločnosť Mercedes-Benz odprezentovala v Augusta National aj prostredníctvom svojho ambasádora a S-Class Coupe at Augustaminuloročného víťaza US Masters Adama Scotta, nový Mercedes-Benz S-Class Coupé. Model, ktorý mal svetovú premiéru v marci na Ženevskom autosalóne, kombinuje precíznosť, bohaté priestory a luxus S-Class s elegantným dizajnom veľkého „GéTéčka“. Tak by se dal definovať nový S-Class Coupé, ktorý má len jeden pár dverí, zvažajúcu sa strechu, svalnaté blatníky a esteticky prepracovanú zadnú časť. Najnovší model S-Class Coupé sa bude predávať na americkom trhu od septembra tohto roku.

-JJ-  Foto: Mercedes-Benz

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv