Neprehliadnite

European Tour – Malaysian Open: Larrazábala zachránilo pred sršňami jazierko

 

Zvyčajne nemajú golfisti radi vodné prekážky a jazierka, ale Pablo Larrazábal už zastáva odlišný názor. Španielsky hráč skončil na turnaji European Tour v Kuala Lumpuru až po krk v jazere potom, čo na neho na jednej z jamiek zaútočil roj sršňov. Tridsaťročný hráč dostal od agresívneho hmyzu asi dvadsať Larrazabal_02žihadiel, po injekcii od lekára bol ale schopný kolo dohrať a na turnaji pokračoval aj v sobotu.

„Pri chôdzi som zrazu čosi pocítil na nose.  Udrel  som po tom a náhle… to neboli osy, bolo to trikrát väčšie. Boli obrovské a bolo ich asi 30 alebo 40. Bežal som k jazeru, odhodil som kartu, vyzul topánky a skočil tam,“ popísal kritický okamžik i Maybank Malaysian Open Larrazábal, ktorý do vody skončil bez trička aj šiltovky. „Nikdy som nemal taký strach. Rozhodca a lekár ma potom vzali stranou, dali mi pár injekcií a povedali, nech si odpočiniem. Bez nich by som to nikdy nedohral,“ ďakoval golfista.

 

 

-JJ- Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv